Life with League of Legends

A következő poszt, a VU-kat érintő forumokon megjelent információk egy kisebb összefoglalása lesz. Az eredeti szöveggyűjteményt a következő linket találhatod meg, angol nyelven:

 

Általánosságok a VU-ról és a Relaunch-okról.

Jelen pillanatban 4 VU és Relaunch van terítéken, beleértve Sion-ét is, ami azonban azért még csak jóval később jelenik majd meg. A készítők igyekeznek havonta egy Relaunch-al szolgálni, habár ez nem a törekvéseik legfontosabb pontja.

Említést tesznek arról is, hogy a vakáció kezdetén (december vége) 3 hős-t hagytak ott, különböző munkálati fázisban. Sok érdekes és kielégítő dolgot tartogatnak számunkra, most, hogy újra munkába lendültek.

Konkrét, hősökkel kapcsolatos információk:

Sion: Nagyon sokan, sok energiát és időt fektetnek az elkészítéséhez, de még nincsen 100% végleges koncepció róla.

Rumble: Skinek terén, jelen pillanatban nem tudnak semmi újat nyújtani, a hiányos és az elvárásaiknak nem megfelelő különböző problémák miatt. Különbőz változtatások sorozata után láthatunk majd a későbbiekben új Rumbe skin-eket.

Evelynn: Jelen pillanatban még a „micsoda ő?” koncepció világában lebeg. Többnek érzik mint egy „kék csajszi, harisnyában”. Egy, az egész témáját körülölelő változást szeretnének esetében összehozni. Ez azonban még csak a készítési folyamatok igencsak korai fázisában áll.

Warwick: A neki szánt VU még csak a lehető legkoraibb fázisban áll jelen pillanatban. A valószínűsége, hogy ez az idei év során elkészüljön egyelőre halvány.

Renekton: Készítőink úgy gondolják, Renekton egy igencsak jó helyen áll jelen pillanatban, az egyetlen változtatást igényelő dolog a feje lenne.

Ryze: Annak ellenére, hogy a 2013 PAX-on bejelentették a már elkészült új modeljét, legjobb esetben is csak az idei év végére számíthatunk bármiféle konkrét dologra.

Miss Fortune: Lehetséges, hogy még ebben az évben, de talán csak később, egy VU-val lepnek majd meg bennünket.

Zilean: Nagyszerű ötletekkel rendelkeznek vele kapcsolatosan, azonban a listán még sehol sem áll. Majd az idő megmondja, hogy mi lesz vele…

Karthus és Kassadin: Míg Karthus még csak a nagyon korai fázisban lebeg, addig Kassadin még ezt a szintet sem érte el. Talán hamarosan ő is, eme korai fázisba kerül.

Érdekesség: Megalkották a „Great Yorlde Unification Pass of 2014”-et. Az egyik ideig relaunch egy yordel-t fog célozni. Igyekeznek Ziggs és Lulu-hoz hasonló állapotba hozni őket.

 

Az információk származási helye: http://www.surrenderat20.net/2014/01/red-post-collection-se-renekton-teaser.html

 

 

 

A rég elzárt mészáros.


Sok holdtölte idejére tartotta sakkban a börtön a mészárost, de most már csak idő kérdése, hogy mikor tör be a Rift-re.

Figyelmeztettünk benneteket!





http://eune.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/skin-preview/butcher-long-imprisoned

Hamarosan érkezik Renekton legújabb skin-je.

 

Kíváncsi vagy rá? Tekintsd meg az alábbi videót:

 

Hamarosan új animációval és hangefekktel lesznek ellátva a követkző summoners spell-ek:

Ghost, Clairvoyance